Když fotíme svatbu…

Ano, je to tak – svatby fotíme ve dvou, já a moje skvělá žena Julie. Jsme tým, který spolu tvoří dokonalý pár nejen v životě, ale i za objektivem. Když se k nám přidáte, můžete se těšit na dvojitou dávku kreativity, humoru a preciznosti. Nic nám neunikne, protože máme oči všude!

Před svatbou
Naše spolupráce začíná předsvatební schůzkou, kde zjistíme, jestli si sedneme jako lidé – důležitá věc pro pohodový průběh celé svatby. Chceme, aby vám bylo příjemně a abyste se cítili sami sebou. Tady společně probereme všechna přání a podstatné detaily. A v ceně je i předsvatební focení, kde už naostro zkusíme, jak nám to spolu půjde – skvělá příležitost, abyste se s námi lépe poznali a na svatbě se už cítili jako s přáteli.

V průběhu svatby
S Julií jsme všude tam, kde se něco děje – když se směje, tančí, pláče, my tam jsme. Milujeme atmosféru svatebního dne a snažíme se být jejich přirozenou součástí. Přijedeme den předem, abychom si prošli okolí a našli romantická zákoutí na focení při západu slunce. Ubytování máme ve své obytné dodávce, takže přespíme přímo na místě a ráno už jsme připraveni na akci.

Jsme pro každou legraci a dokážeme vám být oporou nejen v průběhu focení, ale i v přípravách. Naším cílem je, aby se vaše svatba stala nezapomenutelným zážitkem – i pro vás, i pro nás. Těšíme se na společné zážitky, na smích, slzy dojetí a každý okamžik, který stojí za to zachytit.

Závěr
Takže pokud hledáte někoho, kdo vaši svatbu nejen vyfotí, ale bude její nedílnou součástí, jsme tu pro vás – připraveni zachytit každý vzácný moment, na který budete s láskou vzpomínat.